Dostlar Derneği Federasyonu Kuruluyor

Türkiye’deki Dostlar Dernekleri bir çatı altında toplanıyor. Başta Ankara olmak üzere Erzincan, Kayseri, Çorum, Çankırı ve Sorgun Dernekleri bir araya gelerek Dostlar Derneği Federasyonu için gerekli çalışmaları tamamladı.

Türkiye’deki Dostlar Dernekleri bir çatı altında toplanıyor. Başta Ankara olmak üzere Erzincan, Kayseri, Çorum, Çankırı ve Sorgun Dostlar Dernekleri bir araya gelerek Dostlar Derneği Federasyonu için gerekli bütün çalışmalar tamamladı.

Böylece merkezi Ankara’da olan Dostlar Derneği Federasyonu kurulmuş oldu. Bütün dostlara hayırlı olsun.