Üye Bilgi Sayfası

Site İçerik Editörü:

2013-2014 Eğtim Yılı Öğrenci Burs Başvuruları İle İlgili Açıklama

SEVGİLİ ÖĞRENCİLER,

Derneğimize burs müracaatları tamamlanmıştır. Verilecek burslar üyelerimizin sağlayacağı katkılardan karşılanmaktadır. Beklenenin çok üstünde müracaat yapılması sebebiyle, arzu edilmesine rağmen başvuran tüm öğrencilerimize burs verme imkanımız bulunmadığından, temin edilecek kaynaklarımız, müracaat eden öğrencilerimizin ailevi gelir seviyesi, sosyal ve başarı durumları değerlendirilerek imkanlarımız ölçüsünde öğrencilerimize burs verilecek  olup, değerlendirme sonuçları ile ilgili olarak 31.10.2013 tarihinden sonra derneğimizin internet sitesinde ayrıca bilgi verilecektir.

Tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini dileriz.

DOSTLAR EĞİTİM KÜLTÜR SANAT DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ

Paylaş |                                         Yorum Yaz - Arşiv   3065 kez okundu